Solis pe scurt

SOLIS este o solutie CRM (gestiunea relatiei cu clientii) si SFA (automatizarea fortei de vanzare) pentru managementul performant al relatiei dintre firma, clientii, partenerii si furnizorii acesteia.

SOLIS a fost special dezvoltat pentru firme de import si distributie de aparatura, echipamente si consumabile, oferind o solutie unitara pentru intreaga activitate comerciala, de la prospectarea pietei pana la urmarirea serviciilor post-vanzare.

Concret, Solis ofera:

  • Un sistem CRM: toata informatia referitoare la interactiunea dintre firma si clienti este centralizata eficient, intr-o baza de date unica, fiind oricand la dispozitia echipei, simplu si rapid.
  • Un sistem SFA: cu SOLIS automatizati activitatea de vanzare, urmarind Oferte, Comenzi Clienti, Comenzi Furnizori, Facturi, Plati, Avize, Contracte, Interventii de service, etc. Centralizarea acestor date creeaza automat fise de client complete si actualizate.
  • Raportare: in orice moment puteti vedea rapoarte privind situatia activitatii, clientilor, ofertelor, comenzilor, platilor, etc., actualizate automat.
  • Accesibilitate: aplicatia este accesibila prin internet, online, de oriunde, in mod securizat

Implementare SOLIS:

Cautam intotdeauna solutia optima tinand cont de modulele necesare, implementare, migrarea datelor din alte sisteme si numarul de utilizatori (licente). Va oferim instruire gratuita și asistenta tehnica specializata.

Cum sa alegeti solutia potrivita?

Cu 9 ani de experienta in implementari CRM, definim impreuna cu dumneavoastra solutia care va ofera functionalitatile dorite: CRM (agenda de clienti, vizite, agenti), Catalog de produse, Ofertare, Comenzi clienti, Furnizori, Gestiune, Plati, Service de echipamente, Contracte, Notificari pe email, Shop Online.

Va stam la dispozitie pentru o prezentare SOLIS, un demo online sau pentru orice intrebari legate de avantajele unei solutii CRM-SFA.

Mai multe informatii:

Acest articol a fost publicat în Noutati si actualizari. Salvează legătura permanentă.

Comentariile sunt închise.