Ramaneti pe val in sezonul estival

Puteti profita acum de apropierea sezonului estival pentru a sistematiza procesul de vanzari. Organizati clientii, contactele, vizitele, ofertele, comenzile intr-o baza de date comuna, accesibila oricand, de oriunde.

  • Clientii suna si reprezentantii de vanzari sunt in concediu? Nici o problema, toate datele, vizitele si discutiile sunt in CRM.
  • Comenzi uitate? Imposibil cu notificarile automate din sistemul de management al ofertelor si comenzilor.
  • O viziune mai ampla asupra afacerii? SOLIS-Reports genereaza rapoarte de activitate particularizate specificului activitatii.
  • Acces de oriunde? Da, de oriunde, folosind un laptop sau chiar telefonul  mobil.

SOLIS va permite sa profitati de vacanta si in acelasi timp sa va organizati mai bine pentru lunile care urmeaza astfel incat sa ramaneti pe val vara aceasta.

Publicat în Noutati si actualizari | Comments Off on Ramaneti pe val in sezonul estival

SOLIS – maxim de mobilitate

Mai multa mobilitate, acces din teren, imediat, la date. Functionalitatile SOLIS sunt accesibile si pe iPad, smartphone si mini laptop. Aveti oriunde: adrese si informatii despre clienti, ultimele oferte, date de livrare sau sesizari si interventii de service.

Solis pe iPad

Pentru securitatea datelor, acum, in plus fata de conexiunea securizata, am implementat un sistem de acces folosind un app-Token care va genera un cod unic de acces valabil pentru 3 minute. Astfel informatiile comerciale vor fi accesate folosind acelasi mecanism de securitate ca si sistemele bancare.

Publicat în Uncategorized | Comments Off on SOLIS – maxim de mobilitate

Acces extern securizat MOTP

Aveti acum la dispozitie o metoda suplimentara de autentificare, pentru asigurarea accesului la Solis.

Puteti opta pentru configurarea unui sistem de acces extern securizat prin MOTP, in care puteti folosi un smartphone pentru generarea unei chei unice de acces, valabila o perioada limitata (similar metodei de autentificare in sistemele e-banking).

Publicat în Uncategorized | Comments Off on Acces extern securizat MOTP

Automatizare grupuri clienti

Sistemul de grupare a clientilor din Solis a fost optimizat, permitand automatizarea unor procese de etichetare a clientilor, astfel:

  • permite gruparea automata a clientilor in functie de furnizor
  • permite gruparea automata a clientilor ca urmare a ofertarii sau facturarii
  • la adaugarea unei oferte, pentru fiecare furnizor din oferta, clientul solicitant va fi alocat automat in grupuri corespondente de forma “Prospect furnizor 1”, “Prospect furnizor 2”, etc.
  • la facturare, in mod similar, clientul va fi adaugat in grupuri de forma “Client furnizor 1”, “Client furnizor 2”, etc.
  • grupurile alocat automat sunt editabile, pot fi eliminate sau adaugate manual oricarui client
Publicat în Uncategorized | Comments Off on Automatizare grupuri clienti

Imagini in oferte

Ultima versiune Solis contine o forma a ofertei printabile imbunatatita, pentru afisarea imaginilor produselor. Astfel, in fisierul pdf. rezultat in urma adaugarii unei oferte, pentru fiecare produs se poate afisa o imagine corespondenta.

Publicat în Uncategorized | Comments Off on Imagini in oferte

Automatizare rezervari

Solis permite rezervarea de produse pentru anumiti clienti. Produsele aflate in rezervare nu se pot factura catre alti clienti.

Optional, o rezervare facuta unui client se poate anula automat in momentul facturarii produsului la care se refera, pentru a se evita dubla facturare sau blocarea marfii pe stoc.

Publicat în Uncategorized | Comments Off on Automatizare rezervari

Optimizari diverse

Ultima versiune Solis vine cu cateva optimizari ale proceselor urmarite:

  • modalitatea de numerotare a documentelor se poate configura in modulul de administrare. Desi versiunile anterioare permiteau atat numerotarea automata a documentelor de la 1 la inceputul unui nou an, cat si folosirea de numere consecutive, acum aceasta operatiune poate fi automatizata.
  • termenul de livrare a comenzilor poate fi configurat ca si camp obligatoriu
  • titlul persoanelor de contact este preluat automat in oferte
  • conturile bancare se pot anula atunci cand nu mai sunt de actualitate. Acestea raman in baza de date daca au fost utilizate in documente sau plati inregistrate. Un client poate avea in acelasi timp mai multe conturi active.
Publicat în Uncategorized | Comments Off on Optimizari diverse

Cautare dupa serie

In modulul de Service, cautarea dupa serie a fost imbunatatita. Se poate cauta o anumita serie, folosind forma “cautare exacta” sau un grup de serii, dupa o parte comuna.

De asemenea se pot filtra echipamentele din Service dupa statusul contractual: in garantie sau post-garantie precum si dupa alte criterii (cod sau nume produs, nume sau cod client, judet sau status service: functional, dezinstalat, inlocuit, livrat, etc).

Publicat în Uncategorized | Comments Off on Cautare dupa serie

Optimizare grupuri

Dezvoltam in continuare sistemul de grupuri de clienti si persoane de contact din Solis. In ultima versiune este posibila configurarea unor grupuri implicite la adaugarea unui client sau a unei persoane de contact.

Publicat în Uncategorized | Comments Off on Optimizare grupuri

Noi criterii configurabile

Solis este un sistem flexibil, care va permite sa implementati metodologia firmei Dvs. in cele mai mici detalii. Astfel, puteti dezvolta noi criterii de etichetare a clientilor si comenzilor.

Pe langa toate modalitatile de categorisire si grupare a clientilor deja existente (categorii, clase, domenii de activitate, grupuri de clienti sau de persoane), am dezvoltat o noua constanta care va permite sa adaptati in continuare Solis nevoilor companiei dumneavoastra. Valorile campului “Tip client” care pot fi alocate clientilor  dumneavoastra sunt acum configurabile. In modulul de administrare puteti defini oricate valori ale acestui camp, pe baza criteriilor interne.

Si tipurile de comenzi sunt acum configurabile in modulul de administrare.

Publicat în Uncategorized | Comments Off on Noi criterii configurabile