Part XIII. SOLIS Reports

Puteti urmari video-prezentarea SOLIS Reports

Modulul SOLIS Reports permite extragerea informatiei din baza de date, in rapoarte dinamice.Rapoartele SOLIS sunt configurabile si contin informatiile actuale in momentul generarii lor.

SOLIS contine un pachet predefinit de rapoarte, la care se pot adauga altele noi.

Pentru a incarca un raport nou, faceti click pe numele acestuia. Se va deschide o pagina cu parametrii necesari incarcarii raportului respectiv

Dupa completarea parametrilor, se apasa butonul "Incarca raport".

Se afiseaza raportul cu datele ce corespund criteriilor folosite la incarcare.

Rapoartele SOLIS sunt dinamice. Puteti folosi orice termen al raportului pentru sortarea datelor din raport

Pe fiecare coloana a raportulul, langa numele acesteia, exista un buton (sub forma a doua sageti orientate in sus) care va permite sa alegeti coloana respectiva drept criteriu de sortare.

La apasarea acestui buton, deasupra headerului raportului apare o lista verticala ce contine toate intrarile din coloana respectiva.Datele din raport s-au reorganizat si corespund primei valori din lista verticala.

Puteti alege simultan mai multe criterii de sortare

Pentru a renunta la un criteriu de sortare deja ales, folositi butonul de deasupra listei vericale corespunzatoare (doua sageti orientate in jos).

Puteti ordona datele din raport, dupa orice coloana, in ordine crescatoare/descrescatoare sau alfabetic. Pentru a ordona raportul dupa una dim coloane, face click pe numele acesteia. Langa nume apare o sageata orientata in sus sau jos, care indica modalitatea de sortare

In coltul din dreapta sus al raportului exista 3 optiuni

logo